Tavaszi Iskola 2024

Mit csinál egy kutató biológus a diplomaszerzés után? Itthon helyezkedik el vagy külföldön? Akadémiai vagy ipari keretek közt végzi kutatását? Esetleg felfedez a biológia mellett más tudományágakat is? Ezekre a kérdésekre nincs egyértelmű válasz, hiszen a kutatói pálya sokféle lehet. E diverzitás bemutatására az idei Tavaszi Iskolára olyan előadókat hívtunk meg, akik tudományos eredményeik bemutatásán túl kutatói életútjukról mesélnek.

IDŐPONT: 2024. április 27-28. (szombat reggeltől vasárnap délutánig)
HELYSZÍN: ELTE Füvészkert (1083 Budapest, Illés utca 25.)
Facebook esemény
Fontos, hogy az előző évektől eltérően az előadásokra naponta bejárva várjuk a jelentkezőket, ottalvási lehetőség nem lesz, csak közös ebéd!

REGISZTRÁCIÓ: Az esemény regisztrációhoz kötött. A regisztrációs űrlapot IDE KATTINTVA éritek el.
Részvételi díj: 15000 Ft, mely tartalmazza a szombati és vasárnapi közös ebédet. A részvételi díj egy napi ebéddel: 10000 Ft. A részvételi díj ebéd nélkül: 5000 Ft. Fontos, hogy a regisztráció akkor tekinthető véglegesnek, ha a részvételi díj befizetésre kerül. A részvételi díj befizetési határideje: április 21. vasárnap. A fizetés részleteiről a regisztráció elküldése után, az űrlapon tájékozódhattok. Kérdés esetén írjatok a btdk@ttk.elte.hu címre Solti Ádámnak.

Előadók 

Tavaszi Iskola 2024 bővebben…