BTDK 2016: online feltöltés

[!FIGYELEM: a gmail hajlamos spam mappába tenni a regisztráció megerősítéséhez kiküldött automatikus levelet. Akinek nem érkezett meg, nézzen körül a spamek között. (Illetve olyan is előfordult, hogy valaki elírta az e-mail címét, de ezt általában látjuk, mert hibaüzenetet kapunk, hogy a levél nem volt kézbesíthető. (Extra pech, ha pont egy létező idegen cím jött ki az elírásból…). Aki alapos körülnézés után sem találja a visszaigazoló e-mailt, írjon a btdk@btdk.elte.hu címre.]

Megnyitottuk az online feltöltési és bírálati rendszert. Ha a korábbi években már regisztráltál, akkor használhatod a korábbi belépési kódot, egyébként először regisztrálnod kell az oldalon. Belépés után jelentkezhetsz az idei konferenciára, és feltöltheted az összefoglalót, meg a pályamunka egyéb adatait. Kétszerzős pályamunka esetén mindkét szerzőnek rendelkeznie kell regisztrációval: a dolgozat adatait az egyik szerző viszi be, megadja a másik szerzőt, majd a másik szerző megerősíti a társszerzőségét.

Idén először arra is  lehetőséged van, hogy megadd a preferenciáid arra vonatkozólag, hogy a pályamunkád milyen szekcióba soroljuk be. Ezt egyelőre külön Google Forms űrlapon teheted meg (csütörtökön 1 óráig) — ennek a kitöltése nem kötelező, de megkönnyíti a dolgunkat, és növelheti annak az esélyét, hogy a szekcióbeosztás a Te preferenciád tükrözze. Ugyanakkor elképzelhető, hogy erre nem lesz minden esetben módunk (mivel a beosztásnál az összes dolgozatra vonatkozó “globális optimumot” keressük, ami szükségképpen kompromisszum). Ha beválik az újítás, akkor jövőre beépítjük a feltöltési rendszerbe. (Figyelmeztetés: az online rendszerben kell határidőre leadnod a jelentkezést — a Google Form kitöltése önmagában nem jelent jelentkezést, és nem is feltétele annak).

A teljes pályamunkát az összefoglaló feltöltése után bármikor feltöltheted (legkésőbb a vonatkozó határidőig).