BTDK Közönségdíj

Te is szavazhatsz a legjobb előadókról!

A jelenlevők szavazatai alapján BTDK Közönségdíjjal ismerjük el az egyes szekciókban legjobbnak ítélt előadók munkáját. A szavazólapokat a szekciók helyszínén lehet átvenni, a kitöltött lapokat pedig vagy a helyszínen a szekciófelelősnek lehet leadni, vagy az ELTE TTK Természetrajzi Múzeumának Biológiai és Paleontológiai Gyűjteménye előtt elhelyezett urnába lehet bedobni a konferencia napján 13.15-ig. Magától értetődő módon kérjük, hogy egy ember csak egy szavazólapot töltsön ki és dobjon be (figyelmeztetünk, hogy a szabály megszegése komoly lelkiismereti válságot és álmatlan éjszakákat von maga után, amellett, hogy a duplikált szavazatokkal szerzett győzelem ízét is megkeseríti…).

A szavazólapon pontosan három előadóra lehet és kell szavazni (az első hely 3, a második 2, a harmadik 1 pontot ér); a győztes a szavazólapok összesítése alapján dől el. Az egyes szekciók győztesei könyvjutalomban részesülnek, az összesítésben első számára pedig a BTDK ingyenes részvételt biztosít a 2019-es Biológus Tavaszi Iskolán.

Mivel a BTDK Közönségdíj értéke a hallgatóságon múlik, kérjük, hívd fel hallgató- és munkatársaid, valamint biológia iránt érdeklődő ismerőseid figyelmét a konferenciára!